Blogger tabanlı Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler hakkında bilgisi olan var mı? Uygunsuz bir site ve benim siteme gün boyunca defalarca ziyaret yapılmış
υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя
Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler
|
Blogger tabanlı Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler hakkında bilgisi olan var mı? Uygunsuz bir site ve benim siteme gün boyunca defalarca ziyaret yapılmış
υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя
03-04-2019, 03:27 PM
Aslında farkında değildim, Facebook sayfasında açılan bir konu sayesinde haberim oldu - iyi ki de oldu. Ben de spam raporu yolladım.
03-06-2019, 01:33 PM
İyi yapmışsınız spamlamakla bende 50'nin üzerine bu web sitesinden ziyaret aldım bağlantıları reddetmek için google'ye gönderdim. alexa sıralamam düzene girdi bot olan bir blog sayfası birşey demek istemiyorum. kısa zamanda kapanması dileğiyle.
Ana prensibimiz "İnsana Saygı" Amacımız sadece para kazanmak ya da geyik değil, aynı zamanda faydalı şeyler yapmak. sadece para kazanmak olsaydı, yapılacak birçok şey vardı... Haksızlığa uğrayan varsa sırayla diğer görevlilere, sonra adminlere, tatmin olmazlarsa da bana yazabilirler. Elimizden geldiği kadar adaletli olmaya, evrensel hukuk kaidelerine uymaya çalışacağız.
Web : Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
03-07-2019, 08:00 PM
Web sitesini bildirdim. umarım kısa zamanda kapatılır. Ana prensibimiz "İnsana Saygı" Amacımız sadece para kazanmak ya da geyik değil, aynı zamanda faydalı şeyler yapmak. sadece para kazanmak olsaydı, yapılacak birçok şey vardı... Haksızlığa uğrayan varsa sırayla diğer görevlilere, sonra adminlere, tatmin olmazlarsa da bana yazabilirler. Elimizden geldiği kadar adaletli olmaya, evrensel hukuk kaidelerine uymaya çalışacağız.
Web : Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. Maurishostuff sitesinden gelen ziyaretler Lorem ipsum dolor sit amet. |