Büyük Blog Yazarları Birliği
  • Ana Sayfa
  • Yönetim
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım

Sevgilerde..

Sevgileri yarınlara bıraktınız

Çekingen, tutuk, saygılı.

Bütün yakınlarınız

Sizi yanlış tanıdı.

Bitmeyen işler yüzünden

(Siz böyle olsun istemezdiniz)

Bir bakış bile yeterken anlatmaya her şeyi

Kalbinizi dolduran duygular

Kalbinizde kaldı.

Siz geniş zamanlar umuyordunuz

Çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek.

Yılların telâşlarda bu kadar çabuk

Geçeceği aklınıza gelmezdi.

Gizli bahçenizde

Açan çiçekler vardı,

Gecelerde ve yalnız.

Vermeye az buldunuz

Yahut vaktiniz olmadı.

--Siteni Eklemek İçin Tıkla

Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı/E-posta
Şifreniz:
  • Son Yorumlar
  • Bugünkü Yorumlar
Büyük Blog Yazarları Birliği Eğlence ve Yaşam Geyik/Mizah Romantik Sevgililer Günü Mesajları
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gösterim Stili
Romantik Sevgililer Günü Mesajları
jdsezer Çevrimdışı
Yönetici
Yöneticiler
Yorum Sayısı: 129
Konu Sayısı: 98
Teşekkürler:
0 mesaj içinde teşekkür verildi.
Heart  02-15-2020, 10:24 AM (Son Düzenleme: 02-15-2020, 10:25 AM, Düzenleyen: jdsezer.)
Seni sevmeme izin verdiğin ve karşılığında beni sevdiğin için teşekkür ederim. Benim olduğun için çok şanslıyım. Sevgililer Günün kutlu olsun aşkım!
sevgililer-gunu-sayfasi-mesajlari-1.jpg

Seni sevmek, hayatın çok daha güzel görünmesini sağlamak için yapılabilecek en kolay şeylerden biri ... Seni seviyorum ve seni asla bırakmak istemiyorum. Benim için hayatın olmazsa olmazı sensin. Aşkım, her Sevgililer Günü’nde birlikte olmak dileğiyle…
sevgililer-gunu-sayfasi-mesajlari-2.jpg

Senin gibi hoş bir kadına/adama, yılın her günü ne kadar muhteşem olduğu anlatılmalı. Ama bugün özellikle aşkına destan yazmak istiyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun bebeğim!
sevgililer-gunu-sayfasi-mesajlari-3.jpg

Her sabah uyandığımda kendime, “Böyle birini hak etmek için ne yaptım?” diye soruyorum. Meleğim, Sevgililer Günün kutlu olsun!
sevgililer-gunu-sayfasi-mesajlari-4.jpg

Seninle tanışana kadar hayatımın mükemmel olduğunu düşünüyordum. Hayatımda senin gibi harika bir kadın/adam olmadan tüm bunların eksik olduğunu gösterdin. Seni her zaman seveceğim. Sevgililer Günün kutlu olsun!
sevgililer-gunu-sayfasi-mesajlari-5.jpg
Çok Satanlar >> Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Eşe Sevgililer Günü Sözleri

Sen benimsin ve ben seninim. Kalbim de hep böyle seninle olacak. Hayatımın geri kalanında senden asla ayrılmayacağıma söz veriyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun karıcığım/kocacığım.
sevgililer-gunu-sayfasi-mesajlari-6.jpg

Seni ne kadar sevdiğimi hiçbir kelime ifade edemez. Bu yüzden seni her zaman yanımda istiyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun sevgili karım/kocam.
sevgililer-gunu-sayfasi-mesajlari-7.jpg

Sana her baktığımda, hayatımın büyük bir parçası haline geldiğine hala inanamıyorum. Sana bakıyorum ve Tanrı'nın beni ne kadar çok sevdiğini anlıyorum, çünkü bana dünyadaki en güzel armağanı verdi. Seni çok seviyorum sevgilim, Sevgililer Günün kutlu olsun!
sevgililer-gunu-sayfasi-mesajlari-8.jpg

Aşkım, beni ve çocuklarımızı sevdiğin için teşekkür ederim. Sana her gün sevgimi ve şükranımı gösterememiş olabilirdim, ama biliyorum ki her zaman kalbimde olacaksın. Sevgililer Günün kutlu olsun!
sevgililer-gunu-sayfasi-mesajlari-9.jpg

Hayatıma girmeden önce, hiçbir yönüm yok. Benim ışığım, güneşim, umudum, şimdim ve geleceğim oldun. Seni çok seviyorum karıcığım/kocacığım. Sevgililer Günün kutlu olsun!
sevgililer-gunu-sayfasi-mesajlari-35.jpg

Kaynak:Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
MV8Zl1.gif
Web: Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
WWW Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

• Konuyu Yazdır
  • Konuyu Takip Et
Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  • İletişim
  • Türkiye'nin en geniş blogger forumu ve sosyal portalı. Bilgi alışverişinde bulunmak ve mim yapmak için tıklayın!
  • Arşiv
  • RSS Beslemesi
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.
Crafted by Envira Phani of MySkins Studio
Tam Görünüm
Konu Görünümü